Ticker Widget

Digi-Menuboard CMS geeft u de mogelijkheid een scrollende ticker tegelijkertijd te laten lopen met uw andere bestanden. Sleep en plaats de ticker Widget van de linker opties naar de layout canvas. Klik met de rechtermuisknop op de widget en klik op instellingen & schema’s menu om een scherm te openen aan de rechterzijde.

De grootte van de widget kan worden aangepast en worden verplaatst door de muis te gebruiken om te slepen of handmatig de waardes te wijzigen in het instellingen & schema’s paneel.

Selecteer nu het lettertype, grootte in pixels, selecteer lettertype breedte, steil en kleur. U kunt ook een achtergrond selecteren voor de ticker widget.

Feed Type : Selecteer Tekst als u een eigen tekstbericht wilt tonen. Selecteer RSS als u een rss feed wilt tonen van een externe website, zoals b.v. http://feeds.bbci.co.uk/news/rss.xml

Feed Text/URL : Als u Tekst feed heeft geselecteerd, geef dan u tekstbericht in welke u graag wilt laten scrollen. Voor RSS Feed, kopieer en plak de rss feed URL in dit veld b.v. http://feeds.bbci.co.uk/news/rss.xml

RSS Velden : als u het type RSS feed heeft geselecteerd, heeft u de optie om het titel veld of RSS date te kiezen of beide.

Veld scheiding karakter : Als u het type RSS feed heeft geselecteerd, heeft u de optie om veld scheiding karakters te gebruiken tussen twee feeds. Voer het karakter in dit veld in.

Scroll  richting : Selecteer de optie Links als u wilt scrollen van rechts naar links, selecteer Rechts als u wilt scrollen van links naar rechts, selecteer Boven als u wilt scrollen van onder naar boven en selecteer Beneden als u wilt scrollen van boven naar beneden.

Scroll Snelheid : Voer een waarde in. Hoe hoger de waarde, hoe sneller de ticker loopt.