Tekst Widget

Digi-Menuboard CMS geeft u de mogelijkheid om een schema te maken van tekstberichten met handmatige aanpassingen door gebruik te maken van de tekst widget.

Sleep de tekst widget van de gereedschap box aan de linkerzijde en plaats deze op het layout canvas. Klik met de rechtermuis knop op de widget en klik op eigenschappen en schema menu om een scherm te laden op het rechtergedeelte.

De widget kan vergroot/verkleind worden of verplaats worden door te slepen met de muis of handmatig door invoer van waarden in het eigenschappen&schema scherm.

Voor de tekst widget, u kunt een font selecteren, afmeting aanpassen, selecteer font breedte of stijl en ook de kleur. U kunt tevens de uitlijning aanpassen en ook de decoratie eigenschappen, zoals onderstreept, bold, etc.

Om een  tekst bericht te maken voor de widget, klik op nieuwe tekst toevoegen knop van de rechterbovenhoek en doe dat als volgt;

Type uw bericht in het tekst informatie veld, selecteer de afspeeltijd in seconden en de intro animatie en klik op bewaren om tekst toe te voegen aan de widget.

Opmerking: als u tekst wilt invoeren met meerdere regels, voer dan een ENTER in tussen de regels door een 
aan het eind van de regel te plaatsen.

Voorbeeld : 

Large Coffee

Extra Large Coffee

Medium Coffee

Small (negeer de tag voor de laatste regel)

U kunt meer dan 1 tekst bericht toevoegen in een widget en speel deze af in een volgorde.

U kunt de volgorde van de berichten aanpassen door de #pos kolomwaarde aan de passen aan op de gewenste positie.

Om het scherm eigenschappen & schema te sluiten, klik op de sluit knop aan de rechterbovenzijde.